
Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το ματς της ΑΕΚ με την Ηλιούπολη, για την 3η αγωνιστική της League phase του Κυπέλλου Ελλάδος, στο Δημοτικό Στάδιο της Ηλιούπολης.
Αρχικά, το ματς δεν φαινόταν πως θα είχε λειτουργία VAR, όμως η ΑΕΚ είχε δηλώσει εξ’ αρχής, ότι ήθελε στα ματς της για το Κύπελλο να υπάρχει κανονικά VAR.
Η ΕΠΟ φυσικά, δεν το καλύπτει και έτσι η Ένωση με τον Μάριο Ηλιόπουλου ανέλαβαν τα έξοδα για την εγκατάσταση του.
Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έλεγχος από ανθρώπους της ΕΠΟ στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης και κρίθηκε πως μπορεί να στηθεί σύστημα VAR.
Έτσι λοιπόν, πρόκειται να μπουν συνολικά οκτώ κάμερες περιμετρικά του γηπέδου, θα κλείσει κομμάτι της εξέδρας σε συγκεκριμένα σημεία για την τοποθέτηση τους, ενώ θα κλείσουν και γύρω δρόμοι όπου θα υπάρχουν τα βαν των καμερών του VAR.
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση, θα γίνει την Τρίτη (28/10) παραμονή του αγώνα της Ηλιούπολης με την ΑΕΚ, όπου θα πραγματοποιηθεί και τεστ ώστε να διαπιστωθεί έμπρακτα αν μπορεί να δουλέψει κανονικά το VAR στο ματς.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ναι μεν θα υπάρχει VAR, αλλά όχι και ημιαυτόματο οφσάιντ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement