12.11
21:23

«Σεβασμός όταν αναφέρονται σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια στέλνει μήνυμα στα όσα – νέα – αναληθή δημοσιεύματα γράφτηκαν εις βάρος της Ένωσης και τις υποτιθέμενες πιέσεις των αθλητριών προς την διοίκηση.

Μάρτυρες νέων φαντασιώσεων έγινε ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος του βόλεϊ, με τα νέα δημοσιεύματα να… αποκαλύπτουν μυθεύματα.

Νέο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Κιτρινόμαυροι αθλήτριες και ο κόσμος της ομάδας «πίεσαν» την διοίκηση για να πει «ναι» στη συνέχιση της Volleyleague.

«Η ΑΕΚ επιθυμεί τη συνέχιση ΟΛΩΝ των Πρωταθλημάτων»

Μία στάση την οποία εξ’ αρχής διατηρούσε και δεν τέθηκε ποτέ θέμα αρνητικής εισήγησης στο ενδεχόμενο συνέχισης της Α1 από την ΑΕΚ, όπως είχε αποκαλύψει το ΑΕΚ1924.

Σύσσωμο το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, αποκαθιστώντας για ακόμη μία φορά την αλήθεια και διαψεύδοντας τα όσα ανυπόστατα γράφτηκαν απόψε (12/11).

Αναλυτικά το μήνυμα των αθλητριών:

«Εκ μέρους όλων των αθλητριών της ομάδας θα θέλαμε να διασαφηνίσουμε την τοποθέτηση που μας θέλει να πιέζουμε την διοίκηση να αλλάξει οποιαδήποτε απόφαση της.

Δεν πιέσαμε ποτέ κανέναν για το αυτονόητο, εννοείται πως η ΑΕΚ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Διοίκηση, staff και παίκτριες είμαστε ένα και θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός και προσοχή όταν αναφέρονται σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.»

Ανυπόστατες οι κατηγορίες για την ΑΕΚ

Το ΑΕΚ1924 επικοινώνησε με εκπροσώπους ομάδων από την χθεσινή (10/11) τηλεδιάσκεψη της Volleyleague, δίχως να επιβεβαιώνουν την… λασπολογία που έχει αναπτυχθεί εις βάρος της.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί ένα είδος ανυπόστατης παραμυθολογίας σχετικά με την θέση που πήρε η ΑΕΚ στην τηλεδιάσκεψη των «14».

Το ΑΕΚ1924 σας είχε μεταφέρει την θέση που πήρε η ομάδα, εκπροσωπούμενη από τον Αντιπροέδρο και Διοικητικού Υπεύθυνου του τμήματος βόλεϊ, Λευτέρη Αρχόντη.

Άλλωστε, μέσα από επίσημη τοποθέτηση ο Σύλλογος της ΑΕΚ δηλώνει ξεκάθαρα – για ακόμα μία φορά – πως επιθυμεί την συνέχιση ΟΛΩΝ των Πρωταθλημάτων, ακυρώνοντας όσα ανυπόστατα αναπαρήχθησαν τις τελευταίες ώρες.

Advertisement