11.11
21:43

Ανυπόστατες οι κατηγορίες για την ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Το ΑΕΚ1924 επικοινώνησε με εκπροσώπους ομάδων από την χθεσινή (10/11) τηλεδιάσκεψη της Volleyleague, δίχως να επιβεβαιώνουν την… λασπολογία που έχει αναπτυχθεί εις βάρος της.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί ένα είδος ανυπόστατης παραμυθολογίας σχετικά με την θέση που πήρε η ΑΕΚ στην τηλεδιάσκεψη των «14».

Το ΑΕΚ1924 σας είχε μεταφέρει από το πρωί την θέση που πήρε η ομάδα, εκπροσωπούμενη από τον Αντιπροέδρο και Διοικητικού Υπεύθυνου του τμήματος βόλεϊ.

Άλλωστε, μέσα από επίσημη τοποθέτηση ο Σύλλογος της ΑΕΚ δηλώνει ξεκάθαρα – για ακόμα μία φορά – πως επιθυμεί την συνέχιση ΟΛΩΝ των Πρωταθλημάτων, ακυρώνοντας όσα ανυπόστατα αναπαρήχθησαν τις τελευταίες ώρες.

Το ΑΕΚ1924 επικοινώνησε με εκπροσώπους ομάδων που έλαβαν μέρος στην τηλεδιάσκεψη της Volleyleague. Φυσικά δεν επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ που θέλουν τον κ. Αρχόντη να δηλώνει: «επειδή είμαστε ΑΕΚ θα πληρώσουμε τα τεστ. Αν όμως δεν συμφωνήσουν όλοι, θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα».

«Η ΑΕΚ επιθυμεί τη συνέχιση ΟΛΩΝ των Πρωταθλημάτων»

Είναι ευκόλως εννοούμενη η σκευωρία που φαίνεται να αναπτύσσεται εις βάρος της Ένωσης, υπονομεύοντας τις πραγματικές θέσεις που φέρει και δεν είναι άλλες από την συνέχιση της Α1 με ΟΛΕΣ τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος σε αυτήν από την αρχή της σεζόν.

Άλλωστε εντύπωση προκαλεί η στάση του ΠΑΟΚ, του οποίου ο Ερασιτέχνης δήλωνε με επίσημη ανακοίνωση των τερματισμών ΟΛΩΝ των ερασιτεχνικών κατηγοριών, ενώ χθες έκανε στροφή και τάχθηκε υπερ της συνέχισης της Volleyleague.

«Να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα – Αναλαμβάνουμε τα τεστ»

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της Volleyleague γυναικών, η ΑΕΚ όπως και οι υπόλοιπες ομάδες έδειξαν θετικές στο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να αναλάβουν πλήρως όλα τα τεστ κορωνοϊού που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η πλευρά της ΑΕΚ, που τόνισε πολλές φορές την θέληση της, να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι θα αναλάβει η ίδια πλήρως τα δικά της τεστ κορωνοϊού, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις αθλητικές δραστηριότητες!

Advertisement