07.9
14:16

Ψάχνεται για κεντρικό η ΑΕΚ της Καρδιάς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Στην αγορά για να βρει παίκτη για το κέντρο βρίσκονται οι άνθρωποι της Ένωσης, καθώς είναι μία θέση που θέλουν να ενισχυθούν πριν την έναρξη της Pre League.

Κατά 90% το ρόστερ της νέας ΑΕΚ της Καρδιάς και τη σεζόν 2020-21, έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο απομένουν ελάχιστες πινελιές για να είναι απολύτως έτοιμη η ομάδα.

Στηριζόμενη κατά μεγάλο ποσοστό σε νεαρούς ταλαντούχους αθλητές – είτε από τις Ακαδημίες είτε από άλλους συλλόγους – ο Μπακοδήμος ετοιμάζει την ομάδα.

Μία εκκρεμότητα που φαίνεται να υπάρχει στον αγωνιστικό σχεδιασμό, είναι η προσθήκη ενός ακόμα κεντρικού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Την δεδομένη στιγμή η Ένωση διαθέτει τους Θεοδόση και Καμαρινόπουλο ως επιλογές για το κέντρο, με τον πρώτο να προορίζεται για βασικό στέλεχος. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί ακόμα ένας κεντρικός για να δώσει επιλογές.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ψάχτηκαν και για ξένο, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα εξετάζονται περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, δίχως να αποκλείεται η… έκπληξη.

Θεοδόσης: «Η ΑΕΚ είναι το αθλητικό μου καταφύγιο»

Ο νεαρός κεντρικός της Ένωσης μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για την επιστροφή της ομάδας στην δράση, τους στόχους που θέτει, τον κόσμο αλλά τον άνθρωπο-κλειδί στην εξέλιξη της καριέρας του.

Προερχόμενος από τις κιτρινόμαυρες Ακαδημίες, δίκαια αποκαλείται ως το… παιδί της ΑΕΚ, μετρώντας μία πενταετία με την φανέλα της ομάδας.

Advertisement