16.8
09:35

Θεοδόσης στο ΑΕΚ1924: «Η ΑΕΚ είναι το αθλητικό μου καταφύγιο»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο νεαρός κεντρικός της Ένωσης μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για την επιστροφή της ομάδας στην δράση, τους στόχους που θέτει, τον κόσμο αλλά τον άνθρωπο-κλειδί στην εξέλιξη της καριέρας του.

Προερχόμενος από τις κιτρινόμαυρες Ακαδημίες, δίκαια αποκαλείται ως το… παιδί της ΑΕΚ, μετρώντας μία πενταετία με την φανέλα της ομάδας.

Ο Δημήτρης Θεοδόσης υπέγραψε συμβόλαιο με την Ένωση, ώστε πλέον να είναι έτοιμος να παλέψει για την ομάδα σε αντρικό επίπεδο και στο πρωτάθλημα της Pre League.

Μέσα από το ΑΕΚ1924 δηλώνει πως θέλει όσο τίποτε άλλο να δει την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θεοδόση στο ΑΕΚ1924:

Για τα συναισθήματα της… υπογραφής, όντας πολλά χρόνια στις Ακαδημίες: «Νιώθω μεγάλη χαρά, καθώς ξεκίνησα από τα χαμηλότερα σκαλοπάτια των ακαδημιών και τώρα πλέον είμαι μέλος της πρώτης ομάδας. Δικαίωση θα αισθανθώ αν καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους που έχει θέσει.»

Για το στοιχείο που κάνει την ΑΕΚ να ξεχωρίζει: «Ο σύλλογος ξεχωρίζει γιατί είναι ιστορικός και αυτό από μόνο του είναι μεγάλη ευθύνη. Γι αυτό τον λόγο πρέπει όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μόνο με τη συλλογική προσπάθεια θα επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.»

Για τους ατομικούς του στόχους: «Φέτος, μετά και από τα γεγονότα του κορωνοϊού, πήρα την απόφαση να μη θέτω μακροπρόθεσμους στόχους. Αυτό όμως που θέλω όσο τίποτε, είναι η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Προσωπικά θέλω να εξελίσσομαι και να βελτιώνομαι διαρκώς μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια»

Για τον άνθρωπο-κλειδί στην εξέλιξη της καριέρας του: «Γενικά, όλοι οι προπονητές με τους οποίους δούλεψα έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μου. Τολμώ όμως να πω ότι ο κος Γ. Μπακοδήμος που ήταν προπονητής μου στην εθνική ομάδα των παμπαιδων, ήταν αυτός που μου έδωσε την πιο σημαντική ώθηση.»

Για το πως αισθάνεται πλέον ο ίδιος την ομάδα: «Η ΑΕΚ είναι το αθλητικό μου καταφύγιο από το 2015. Η νέα αρχή δείχνει ότι υπάρχει όραμα, υπάρχει διάθεση και προπάντων όρεξη να δηλώσουμε παρόντες τη νέα χρονιά.»

Για τον κόσμο της ομάδας: «Δε μπορώ να φανταστώ αγώνες χωρίς τους φιλάθλους μας. Σας περιμένουμε στο γήπεδο σε όλους τους αγώνες. Η παρουσία σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς και θα μας βοηθήσει να κρατιέται ψηλά η ψυχολογία και το ηθικό μας. Επίσης σημαντική είναι η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ. Με την αγορά της κάρτας, ο κόσμος δίνει… ζωή στην ομάδα.»

Advertisement