18.8
13:33

ΑΕΚ της Καρδιάς: Τόπο στα νιάτα και.. restart

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της Ένωσης γεμάτο ελπίδες για τη νέα αρχή που ξεκινά από την Pre League. Το ΑΕΚ1924 σας παρουσιάζει το ρόστερ της ομάδας.

Από το… μηδέν ξεκίνησε να «χτίζεται» το κιτρινόμαυρο ρόστερ με τους Γιώργο Μπακοδήμο και Μάνο Μακρή να έχουν αναλάβει τις διαδικασίες.

Το τελικό αποτέλεσμα φανερώνει πως επιλέχθηκαν παίκτες με μέλλον και ταλέντο, που θα μπορούσαν να γίνουν η βάση της «νέας» ΑΕΚ της Καρδιάς.

Προπονητής: Γιώργος Μπακοδήμος

Ο Έλληνας τεχνικός που ανέβασε το γυναικείο τμήμα της Ένωσης θα βρίσκεται στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας, κάτι το οποίο έχει συμφωνηθεί από τον περασμένο Δεκέμβρη και είχε αποκαλύψει πρώτο το ΑΕΚ1924.

Πασαδόροι: Δημήτρης Μοϊάνος(21 ), Κωνσταντίνος Γεωργίου(18)

Δυο επιλογές με μεγάλο ταλέντο. Ιδιαίτερα ο Γεωργίου θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα βασικά στελέχη της Εθνικής Κύπρου, ενώ και ο Μοϊάνος ήταν εκ των διακριθέντων τα 2 τελευταία χρόνια στον Πανελλήνιο.

Κεντρικοί: Δημήτρης Θεοδόσης(18), Έκτορας Καμαρινόπουλος (15)

Ξεκάθαρο φαβορί για την θέση και το… next-big-thing του Ελληνικού βόλεϊ είναι ο Θεοδόσης. Παίκτης από τα σπλάχνα της ΑΕΚ που ο Μπακοδήμος περιμένει αρκετά πράγματα, ενώ από πίσω και ο νεαρός Καμαρινόπουλος να προσθέτει λύσεις.

Ακραίοι: Κωνσταντίνος Κογκαλίδης (29),  Νικόλας Καβαρινός(16), Κωνσταντίνος Παύλου (23), Άλβι Σούρντι (25), Κονίδης Βασίλης (17)

Δεν είναι λίγες οι επιλογές ακραίων για την Ένωση, με τον Σούρντι να έρχεται ως… βόμβα, έχοντας χρόνια εμπειρίας από εξωτερικό και προτάσεις από Α1. Κογκαλίδης και Παύλου προσθέτουν λύσεις που εμπνέουν σιγουριά για τα άκρα.

Διαγώνιοι: Έντουαρντ Ράμος(22), Δημήτρης Ποχάνης(23)

Ο Βενεζουελάνος και μοναδικός ξένος της ΑΕΚ, Ράμος, ήταν αυτός που έκανε… σεφτέ για την ομάδα, με εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα. Το… βουνό-Ποχάνη συμπληρώνει τους Διαγώνιους με τους οποίους θα αγωνισθούν για την Ένωση.

Λίμπερο: Κωνσταντίνος Κογκαλίδης (25)

Η… συνωνυμία του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου. Πρόκειται για τον ξάδερφο του ακραίου της ομάδας και έρχεται κουβαλώντας εμπειρίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του και την ελπίδα πως θα αποτελέσει τον… τοίχο της ΑΕΚ, ο Κογκαλίδης.

Advertisement