17.8
09:10

Η δυναμική άμυνα που «χτίζει» ο Καρέρα

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Οι πρώτες μεταγραφές, αλλά και τα χαρακτηριστικά όσων ακούγονται πιο έντονα ότι απασχολούν την Ένωση, φανερώνουν την πρόθεση του Καρέρα για την δημιουργία μιας άμυνας άκρως δυναμικής.

Ο Μάσιμο Καρέρα δουλεύει, ώστε να δημιουργήσει την «δική» του ΑΕΚ, αρχής γενομένης από τα μετόπισθεν, τομέα που αφενός βελτίωσε και αφετέρου δείχνει ότι γνωρίζει.

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νασίμ Χινέιντ, που θα βοηθήσει την κιτρινόμαυρη άμυνα και το σημαντικότερο θα κουμπώσει στα «θέλω» του Ιταλού τεχνικού.

Ο Τυνήσιος είναι ένας παίκτης ύψους 1.90μ, με πολύ δυναμισμό στο παιχνίδι του, δίχως να διστάσει να βάλει τα πόδια του στην φωτιά, στοιχεία που αναζητά στους κεντρικούς του αμυντικούς ο Καρέρα και οι συνεργάτες του.

Με λίγα λόγια μιλάμε για έναν παίκτη με χαρακτηριστικά ανάλογα με εκείνα του Όγκνιεν Βράνιες, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την όποια προσπάθεια γίνει για την περίπτωση του Βόσνιου.

Παρόμοια χαρακτηριστικά διαθέτει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος φημίζεται για το πάθος του και την… Αργεντίνικη τρέλα που τον διακατέχουν.

Ακόμα και η υπόθεση του Πλάνιτς που δουλεύεται εδώ και αρκετό διάστημα, είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει, τόσο για το βιογραφικό του, όσο και για την μαχητικότητα που τον χαρακτηρίζει.

Με λίγα λόγια, στόχος του Ίβιτς είναι να βρει τους παίκτες εκείνους που εκτός από ποιότητα, θα προσθέσουν δύναμη και μαχητικότητα σε ολόκληρο το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα.

Advertisement