16.8
10:02

«Ξεκαθαρίζει» του Πλάνιτς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η ΑΕΚ επιθυμεί άμεσα να προχωρήσει στην ενίσχυση της ζώνης άμυνας και ο 28χρονος Σέρβος παραμένει σε πρώτο πλάνο. Ο Ίβιτς… ξεψαχνίζει την κατάσταση που επικρατεί με την Στεάουα Βουκουρστίου και τον ίδιο.

Ως τον ιδανικό παίκτη για να αποκτήσουν βλέπουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον Μπόγκνταν Πλάνιτς και αυτόν προσπαθούν να αποκτήσουν.

Η κατάσταση με την Στεάουα παραμένει περίπλοκη καθώς μπορεί ο παίκτης να κερδίζει την δικαστική μάχη, όμως επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα δεν έχει υπάρξει ακόμα.

Ο Ίλια Ίβιτς που έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Πλάνιτς, θέλει να διασαφηνίσει την κατάσταση που επικρατεί, με την ΑΕΚ να μην επιθυμεί να… μπλεχτεί στα όσα συμβαίνουν μεταξύ του Σέρβου και της Στεάουα.

Άλλωστε αποτελεί την ιδανική περίπτωση για τους Κιτρινόμαυρος και μάλιστα η απόκτησή του θα έδινε χρόνο στην ομάδα να περιμένει τις εξελίξεις από το μέτωπο τον Βρυξελλών και του Βράνιες.

Ο Πλάνιτς δεν έχει «καεί» για την ΑΕΚ, ωστόσο το περίπλοκο της κατάστασης και ο ιδιαίτερος πρόεδρος της Στεάουα, ενισχύουν τους δισταγμούς της Ένωσης.

Advertisement