09.6
14:57

Γρίφος με προπονητή: Εμφανής καθυστέρηση από την ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Οι άνθρωποι που τρέχουν τις διαδικασίες για την διαδοχή του πάγκου της ομάδας, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να έρθουν σε συμφωνία με προπονητή και έτσι όλος ο αγωνιστικός σχεδιασμός έχει μείνει πίσω.

Το ραντεβού που είχε αποκαλύψει το ΑΕΚ1924, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Τσαϊρέλη δεν καρποφόρησε και η περίπτωση του πρώην τεχνικού του Άρη δεν αναμένεται να προχωρήσει.

Μία ακόμα περίπτωση προπονητή που έρχεται να ενταχθεί στη λίστα με τους… εκλεκτούς που τελικά δεν θα καθίσουν στον πάγκο της Ένωσης, μαζί με τους Νικολάκη και Οικονόμου.

Τις τελευταίες ημέρες ασχολήθηκαν με τον Νίκο Κωστακόπουλο, ωστόσο δύσκολα θα είναι ο τεχνικός της ομάδας στην Α1 και αυτό διότι αποτελεί μία από τις εναλλακτικές επιλογές της ομάδας.

Το πρόωρο «τέλος» της σεζόν έδωσε την ευκαιρία στις ομάδες να προχωρήσουν τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό, ωστόσο ο… ορφανός πάγκος της ΑΕΚ δημιουργεί θέματα στο «χτίσιμο» του ρόστερ για την Volleyleague.

Αθλήτριες όπως η Γεωργία Αργυρίου και η Ιωάννα Γκουντιμένκο θεωρήθηκαν «κλεισμένες» από την Ένωση, όμως αμφότερες έχουν χαθεί και δεν θα ενισχύσουν την ομάδα. Μάλιστα η τελευταία, φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί στην ομάδα του Μαρκόπουλου.

Πάντα stand-by υπάρχει ο Γιώργος Μπακοδήμος, ο οποίος υπηρετεί πιστά το τμήμα βόλεϊ, όμως επιθυμία των Κιτρινόμαυρων είναι να βρεθεί νέος τεχνικός για τις Κοριτσάρες.

Στόχος είναι ο Έλληνας τεχνικός να καθίσει στον πάγκο του αντρικού τμήματος, το οποίο και γίνεται «σκληρή» προσπάθεια να επαναλειτουργήσει σε σωστές βάσεις.

Advertisement