10.5
10:17

«Φορτσάρει» για προπονητή η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μετά την οριστικοποίηση της ανόδου στην Α1 κατηγορία, οι άνθρωποι της ομάδας μπορούν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς με το θέμα του προπονητή σε πρώτο πλάνο.

Οι Κοριτσάρες της ΑΕΚ επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια απουσίας στην Volleyleague όντας Πρωταθλήτριες, κάτι το οποίο μάθατε πρώτοι στο ΑΕΚ1924.

Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου ρίχνουν το βάρος στον αγωνιστικό σχεδιασμό για την ομάδα της Α1 και ιδίως στον προπονητή που θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φόρμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, δυο περιπτώσεις τεχνικών που εξετάζει η ομάδα και έχουν «πέσει» στο τραπέζι είναι τόσο του Γιάννη Νικολάκη, όσο και του Αποστόλη Οικονόμου.

Ο Νικολακης αποτελεί έναν πολύ-τροπαιούχο τεχνικό, έχοντας 8 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Πανελλήνιο και Ιωνικό. Έχει κοουτσάρει τόσο ανδρικές όσο και γυναικείες ομάδες, ενώ αποτέλεσε και προπονητής των Εθνικών ομάδων γυναικών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από την άλλη ο Οικονόμου είναι… παλιός γνώριμος της ΑΕΚ. Κάθισε στον πάγκο της ομάδας από το 2011 έως το 2014, με την οποία και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Έχοντας περάσει μία ιδανική τριετία στη Φιλανδία με διακρίσεις, επέστρεψε στην Ελλάδα ως προπονητής του Πανναξιακού.

Αμφότεροι αποτελούν δυνατές λύσεις για τον πάγκο της ΑΕΚ, που όμως δεν είναι οι μόνες που εξετάζονται από τους υπεύθυνους. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον διάδοχο του κιτρινόμαυρου πάγκου.

Advertisement