02.6
11:09

Φαβορί ο Μπακοδήμος – Ραντεβού με Τσαϊρέλη

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Προς ανατροπή δεδομένων οδεύουμε στο γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ, καθώς ο Γιώργος Μπακοδήμος βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του. Τελικό ραντεβού με Τσαϊρέλη  στην Αθήνα για το… θαύμα.

Οι άνθρωποι της Ένωσης που «τρέχουν» τον σχεδιασμό της ομάδας που θα βρεθεί στη Volleyleague, δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του Άρη.

Πληροφορίες του ΑΕΚ1924, αναφέρουν πως θα υπάρξει ένα τελευταίο ραντεβού με τον Τσαϊρέλη στην Αθήνα, το οποίο έχει οριστεί για την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα ζητήματα που πρέπει να ξεπεραστούν είναι αρκετά και επομένως η επίτευξη του deal απέχει. Το ραντεβού αναμένεται να δώσει τελικές εξελίξεις, ωστόσο το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις δύσκολα αποφεύγεται.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟ

Ο άνθρωπος που οδήγησε τις Κοριτσάρες ξανά στην Α1, Γιώργος Μπακοδήμος, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή αποτελεί το φαβορί. Ο Έλληνας τεχνικός δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας και στη Volleyleague.

Μία… ανατροπή η οποία δεν αποκλείεται να αναβάλει την παρουσία του στο ανδρικό τμήμα, όταν και επιστρέψει στη δράση. Μέσω του ΑΕΚ1924 είχατε ενημερωθεί πρώτοι σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ανδρών από το Μπακοδήμο.

Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να δώσουν την ομάδα της Α1 στα… σωστά χέρια, που θα την οδηγήσουν να πετύχει τους στόχους της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Επομένως η επιλογή του πολυ-έμπειρου Έλληνα τεχνικού για να συνεχίσει, βρίσκεται σε pole-position, χωρίς να θεωρείται τίποτα σίγουρο τη δεδομένη στιγμή.

Advertisement