26.4
10:28

Σκέψεις για Μπακοδήμο στο ανδρικό της ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η δυνατή επιλογή για την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, ακούει στο όνομα του Γιώργου Μπακοδήμου. Μία επιλογή που «παίζει» δυνατά και αποκαλύπτει το ΑΕΚ1924.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κοριτσιών της Ένωσης αναμένεται να ολοκληρωθούν και η άνοδος στην Α1 να επισφραγιστεί με την επικύρωση της τωρινής βαθμολογίας.

Έτσι,η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, έχοντας στο τιμόνι της τον Γιώργο Μπακοδήμο, στον οποίο πιστώνεται ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μετά το οριστικό τέλος της σεζόν για την Pre League και θα συνεχίσει από άλλο πόστο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Επίσης, όπως είχατε διαβάσει πρώτοι μέσα από το ΑΕΚ1924, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει μία σειρά διαδικασιών με στόχο την επαναλειτουργία του ανδρικού τμήματος βόλεϊ και την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Μάλιστα, υψηλόβαθμα στελέχη της Ερασιτεχνικής έκαναν λόγο ακόμα και για συζητήσεις με προπονητή, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ της Καρδιάς. Το ΑΕΚ1924 αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Μπακοδήμος είναι η «δυνατή» επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία στις ομάδες ανδρών σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και με πλούσια καριέρα στις ακαδημίες της Εθνικής ομάδας. Φέρει μεγάλης εκτίμησης στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και θεωρούν πως αν η ΑΕΚ της Καρδιάς επιστρέψει, ο Μπακοδήμος είναι μία «δυνατή» επιλογή για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Advertisement