25.3
14:56

Σε… ετοιμότητα για προπονητή η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924 η ΑΕΚ έχει τα μάτια της ανοιχτά για την εύρεση προπονητή εν όψει της επιστροφής της στην πρώτη κατηγορία, καθώς ο Γιώργος Μπακοδήμος αναμένεται να συνεχίσει από διαφορετικό πόστο στην ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρατεύθηκε στην 7η αγωνιστική και φόρεσε την κιτρινόμαυρη φόρμα για τη μάχη της επιστροφής στην Α1 μετά την απομάκρυνση του Αποστολογιωργάκη.

Επιλογή η οποία αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένη, μετρώντας μόνο νίκες από την ημέρα που φόρεσε την φόρμα της ΑΕΚ και με εκείνον αναμένεται να ολοκληρώσει τη σεζόν φέτος.

Σε περίπτωση επανέναρξης των αγώνων – τρεις μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος – ο Μπακοδήμος θα είναι αυτός που θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας για να ολοκληρώσει την άκρως επιτυχημένη πορεία του σε αυτόν.

Το επικρατέστερο σενάριο όμως, θέλει την Pre League να επικυρώνει την τωρινή βαθμολογία και έτσι οι Κιτρινόμαυρες να επιστρέφουν στην Α1 κατηγορία όντας πρωταθλήτριες στην Pre League, ύστερα από τρια χρόνια απουσίας.

Στην Α1 κατηγορία όλα δείχνουν πως δεν θα ακολουθήσει ο Γιώργος Μπακοδήμος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν… βγει στην αγορά με στόχο να βρουν τον εκλεκτό τεχνικό που θα αναλάβει την Ένωση στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία της Volley League.

Ο Έλληνας τεχνικός – αήττητος με την ΑΕΚ – αναμένεται να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας, υπηρετώντας την από άλλο πόστο. Να υπενθυμίσουμε πως ο Μπακοδήμος αποτελεί Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών της Εθνικής ομάδας, από την οποία και έχει άδεια η Ένωση για τη χρησιμοποίησή του.

Στο «νεκρό» διάστημα που διανύουμε δεν παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα από πλευράς ΑΕΚ , έχοντας συμμορφωθεί άπαντες στις υποδείξεις των ειδικών και βάζοντας την υγεία πάνω από όλα.

Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, με τον έμπειρο κόουτς ως σωστός επαγγελματία να παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, αν αυτό χρειαστεί για την ολοκλήρωση της σεζόν. Από εκεί και πέρα η νέα σεζόν θα βρει τις Κοριτσάρες στην Α1, ωστόσο όμως με διαφορετικό προπονητή.

Advertisement