15.3
13:49

ΑΕΚ της Καρδιάς: Συζητήσεις για επαναλειτουργία του τμήματος!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Κινητικότητα παρατηρείται στο θέμα επαναλειτουργίας του τμήματος βόλεϊ ανδρών στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Παραμένει η… νεκρική σιγή από την Ερασιτεχνική σχετικά με την ΑΕΚ της Καρδιάς.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις (περισσότερο) και κινήσεις (λιγότερο) από τα… πάνω πατώματα της Ερασιτεχνικής, με στόχο την επάνοδο της ανδρικής ομάδας στη δράση.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες «χάθηκε» η ΑΕΚ της Καρδιάς φέτος δεν διευκρινήστηκαν ποτέ από τους ιθύνοντες αλλά ούτε υπήρξε επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Σαν να μην έγινε τίποτα….

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, υψηλόβαθμα στελέχη της Ερασιτεχνικής έχουν αρχίσει κάποιες πρώτες συζητήσεις για την επαναλειτουργία του τμήματος. Αναζητούνται βιώσιμοι τρόποι και εφαρμόσιμο πλάνο για ένα «πονεμένο» τμήμα της Μάνας ΑΕΚ.

Το βαρύ οικονομικό φορτίο που έχει να φέρει εις πέρας η Ένωση δεν διαγράφεται και οι χρωστούμενες δόσεις σε πρώην παίκτες και προπονητές υφίστανται ακόμα. Ωστόσο όλα αυτά μπορούν να γίνουν διαχειρίσιμα κάτω από ένα οργανωμένο πλάνο, με ανθρώπους που θα «τρέξουν» το τμήμα γνωρίζοντας τις δυσκολίες και πέρα από κάθε υπεροπτική θέαση των δυνατοτήτων.

Η ΑΕΚ της Καρδιάς μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ακόμα στην Α2 έχοντας ένα οικονομικό πρόστιμο (περί τις 20.000€) και το ενδεχόμενο κάποιας αφαίρεσης βαθμών εξ αρχής. Δεδομένα τα οποία μπορούν να αλλάξουν, εάν τροποποιηθούν οι σχετικές ποινές που προβλέπονται από τη διοργανώτρια αρχή, και θα μπορούσε να είναι πιο «βελούδινη» η επιστροφή της Ένωσης.

Μέχρι σήμερα το τμήμα είναι εξαφανισμένο. Μένει να δούμε αν αυτές οι πρώτες κινήσεις από πλευράς διοίκησης θα φέρουν εκ νέου την ΑΕΚ της Καρδιάς ξανά στα γήπεδα, κάτω από την ομπρέλα ενός βιώσιμου πλάνου, που θα επιστρέψει στο τμήμα να «αναπνέει» και σε βάθος χρόνου να απαλλαγεί από τα οικονομικά βαρίδια που φέρει.

Advertisement