10.4
15:36

Δημάτος για ΑΕΚτζή παππού: «Το πρώτο διαρκείας του ανήκει δικαιωματικά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον ηλικιωμένο φίλο της Ένωσης αλλά και την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να του δώσει το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά».

«Το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών!

Με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά.!Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας!

Για αυτό μπορεί μεν ως ΠΑΕ ΑΕΚ να του καλύπτουμε το διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας, όπως ήδη τον ενημερώσαμε, αλλά ζητήσαμε από τους δικούς του να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις να μην το επαναλάβει παραβιάζοντας το δικό του πρόγραμμα, που… περιελάμβανε δύο επισκέψεις την εβδομάδα.στον ιερό και για εκείνον τόπο. Εκεί που λάτρεψε την ομάδα του!

Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΕΝΩΣΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Την ίδια σύσταση απευθύνουμε και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας. Το γήπεδό μας είναι εκεί, θα είναι εκεί και θα στεγάσει τα όνειρά μας.

Τώρα προέχει η υγεία όλων μας και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια.

Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά» δεν εμπίμπτει στις εξαιρέσεις του νόμου για την απαγόρευση κυκλοφορίας…» αναφέρει το σχόλιο του Ανδρέα Δημάτου για το σημερινό (10/04) περιστατικό.

Advertisement