10.4
15:29

Η σχέση του Ενωσίτη παππού με τη Νέα Φιλαδέλφεια

AEK1924.gr team
Advertisement

Το ΑΕΚ1924 ήρθε σε επικοινωνία με την οικογένεια του ΑΕΚτζή… παραβάτη που τιμωρήθηκε πρόστιμο για να δει την «Αγιά Σοφιά» και μας μετέφερε μία δόση σχέσης του παππού με τη Νέα Φιλαδέλφεια και την Ένωση.

Δεν είναι τρελό, είναι ΑΕΚ! Ο ηλικιωμένος φίλος της Ένωςη βγήκε την καθιερωμένη βόλτα του στα μέρη της Νέας Φιλαδέλφειας, με κεντρικό προορισμό την «Αγιά Σοφιά».

Τα δικαιολογητικά που έφερε όμως και έδειξε στους αστυνομικούς δεν ήταν αρκετά και έτσι του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150€ το οποίο θα πληρώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το ΑΕΚ1924 ενήργησε ταχύτητα, βρήκε την κόρη του ηλικιωμένου ΑΕΚτζή και στάθηκε συνεργός στην τιμητική κίνηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ που δίνει το πρώτο διαρκείας της «Αγιά Σοφίας» στον παππού.

«Κάθε εβδομάδα πηγαίνει 1 με 2 φορές στο γήπεδο της ‘’Αγιά Σοφιά’’. Μεγαλώσαμε μέσα στο γήπεδο αυτό», αναφέρει στο ΑΕΚ1924 η κόρη του ηλικιωμένου φίλου της ομάδας.

Η ιστορία όμως συνεχίζεται καθώς όπως αναφέρει η κα. Δέσποινα, ο θείος της ήταν και εκείνος ένας από τους πιστούς εργάτες στο «Νίκος Γκούμας» και συγκεκριμένα στην έκδοση εισιτηρίων προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ομάδα για αρκετά χρόνια: «Κάποτε ήταν και ο αδερφός του στα εκδοτήρια εισιτηρίων στο ‘’Νίκος Γκούμας’’, στο υπόγειο ‘’Νίκος Φωτεινός’’».

 

Advertisement