10.4
14:53

Το πρώτο διαρκείας της «Αγιά Σοφιάς» στον ΑΕΚτζή παππού!

AEK1924.gr team
Advertisement

Μεγάλη κίνηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς δίνουν τα πρώτο εισιτήριο διαρκείας στον ηλικιωμένο Ενωσίτη που «έσπασε» την καραντίνα για να δει την «Αγιά Σοφιά».

Άμεση και σπουδαία η ανταπόκριση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ η οποία με την βοήθεια του ΑΕΚ1924, επικοινώνησε με την οικογένεια του ΑΕΚτζή παππού για να του αποδοθεί τιμής ένεκεν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συγκινήθηκε με την κίνηση του ηλικιωμένου φίλου της ομάδας και σύμφωνα με την ενημέρωση από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, του δίνεται το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά».

Η προϋπόθεση για να το… αποκτήσει φυσικά είναι να μην ξαναβγεί από το σπίτι με στόχο να επισκεφτεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, παραμένοντας εναρμονισμένος με τα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Επίσης η Ένωση γνωστοποίησε πως κάτω από αυτή την προϋπόθεση, είναι έτοιμη να πληρώσει η ίδια το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την έλλειψη των απαραίτητων δικαιολογητικών ώστε να βγει εκτός σπιτιού.

Το ΑΕΚ1924 ήρθε σε επικοινωνία με την κόρη του, Δέσποινα, η οποία αποκάλυψε πως ολόκληρη η οικογένεια είναι βαμμένη… στα κιτρινόμαυρα. «Κάθε εβδομάδα πηγαίνει 1 με 2 φορές στο γήπεδο της ‘’Αγιά Σοφιά’’. Μεγαλώσαμε μέσα στο γήπεδο αυτό», αναφέρει στο ΑΕΚ1924 η κόρη του ηλικιωμένου φίλου της ομάδας.

Η ιστορία όμως συνεχίζεται καθώς όπως αναφέρει η κα. Δέσποινα, ο θείος της ήταν και εκείνος ένας από τους πιστούς εργάτες στο «Νίκος Γκούμας» και συγκεκριμένα στην έκδοση εισιτηρίων προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ομάδα για αρκετά χρόνια: «Κάποτε ήταν και ο αδερφός του στα εκδοτήρια εισιτηρίων στο ‘’Νίκος Γκούμας’’, στο υπόγειο».

Advertisement