30.1
16:48

«Πετάει» για Ελλάδα και ΑΕΚ ο Αραούχο

Νίκος Κλεισαρχάκης
«Πετάει» για Ελλάδα και ΑΕΚ ο Αραούχο
Advertisement

Ξεκινά από σήμερα (30/01) το ταξίδι του 28χρονου Αργεντινού με προορισμό την Αθήνα και στόχο να ολοκληρώσει αύριο με κάθε επισημότητα την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Δεν κατάφερε τελικώς να βρει λύση μέσω ιδιωτικής πτήσης για Ελλάδα ο Σέρχιο Αραούχο και έτσι θα κάνει λίγη ακόμα υπομονή, μέχρι να φορέσει και τυπικά τα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός αναμένεται να βρεθεί απόψε κιόλας στη Μαδρίτη, έχοντας πακετάρει ήδη όλα του τα πράγματα, αμέσως μετά την ενημέρωση για τη συμφωνία.

Από εκεί έχει προγραμματιστεί να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα, με την ώρα άφιξης του Αργεντινού στην χώρα μας για λογαριασμό της Ένωσης να εκτιμάται μετά το απόγευμα της αυριανής (31/01) ημέρας.

Όλα δείχνουν πως έχουν πάρει το δρόμο τους και η μεγάλη επιθυμία του Αραούχο αναμένεται να γίνει πράξη, με την μόνιμη πλέον μετακόμισή του στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Φυσικά δεν τίθεται θέμα παρουσίας κόσμου στο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς ήδη υπάρχει πολύς κόσμος που έχει… ξεσηκωθεί για να υποδεχθεί όπως πρέπει τον 28χρονο Αργεντινό παικταρά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->