30.1
14:05

Ψάχνει ιδιωτικό τζετ για ΑΕΚ ο Αραούχο!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δεν κρατιέται ο Σέρχιο Αραούχο να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται σε αναζήτηση ιδιωτικού αεροπλάνου για να έρθει ακόμα και σήμερα (30/01) στην Ελλάδα.

Κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Λας Πάλμας βρέθηκε ο 28χρονος Αργεντινός, εκεί όπου ενημερώθηκε και για την οριστική μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Φυσικά η αντίδρασή του δεν μπορεί να την περιγράψει κανείς, καθώς «έτρεξε» αμέσως σπίτι του και πακέταρε τα τελευταία πράγματα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος το είχε… έτοιμο.

Όταν όμως ενημερώθηκε πως η άφιξη στην Ελλάδα πιθανώς να διαρκέσει παραπάνω, με τις πτήσεις από τα Κανάρια Νησιά προς την Αθήνα να περιλαμβάνουν ανταποκρίσεις και αρκετές ώρες στον… αέρα, τρελάθηκε!

Διαβάστε τις λεπτομέρειες τις μεταγραφής του Αραούχο στην ΑΕΚ, εδώ!

Έτσι λοιπόν, ξεκίνησε άμεσα την αναζήτηση ιδιωτικού τζετ που θα τον μεταφέρει το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και να βρεθεί στην αυριανή προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα.

Πραγματικά μία εξέλιξη που άφησε έκπληκτους του ανθρώπους της Ένωσης, που γνώριζαν την… τρέλα του «Τσίνο» για την ΑΕΚ, δεν πίστευαν όμως ότι θα έφτανε σε τέτοιο βαθμό.

Advertisement