30.1
12:20

Οριστικό: Έρχεται ο Αραούχο στην ΑΕΚ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Απόλυτη ανατροπή δεδομένων και ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός επιστρέφει στην ΑΕΚ, μετά από προσωπικούς χειρισμούς του ίδιου και εκπληρώνοντας ο Ίλια Ίβιτς την μεγάλη επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, να έχει τον Σέρχιο Αραούχο στην «Αγιά Σοφιά». Πληροφορίες για δανεισμό με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύεται η υπόθεση επιστροφής του «Τσίνο» στην Ένωση, καθώς ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας είχε δώσει εντολή να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα άμεσης επιστροφής του, με μόνιμο ουσιαστικά χαρακτήρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για δανεισμό του παίκτη έως και το ερχόμενο καλοκαίρι, εκεί όπου η ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της ρήτρας αγοράς του (περί τα 3.000.000€) στην Λας Πάλμας.

Φυσικά οι Κιτρινόμαυροι θα καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη εως την τελική αγορά του, κάτι που λειτούργησε θετικά στο να δεχτεί ο δύσκολος στις διαπραγματεύσεις, πρόεδρος της Λας Πάλμας, Άνχελ Ραμίρεθ, την προσφορά δανεισμού της ΑΕΚ.

Ο ίδιος έχει πακετάρει από την πρώτη στιγμή που οι δυο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και ο παίκτης θεωρήθηκε «κλεισμένος» από την Ένωση, όμως όταν τα δεδομένα άλλαξαν τόσο ο Μελισσανίδης, όσο και ο Αραούχο ζητούσαν άμεσα να βρεθεί λύση και να επιστρέψει ο παίκτης στην ομάδα της καρδιάς του.

Από εκεί και πέρα, όλα πήραν τον δρόμο τους και η πιθανότητα αλλαγής σκηνικού στην υπόθεση του «Τσίνο», για την οποία σας είχε ενημερώσει το ΑΕΚ1924, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Ο Αργεντινός είναι έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια.

Advertisement