23.8
21:02

Σαράρα στο AEK1924: «Να σταθώ αντάξιος στις προσδοκίες της ΑΕΚ»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) λίγο πριν πετάξει για την Αθήνα μιλάει αποκλειστικά στο AEK1924 για την μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται στην καριέρα του

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιοαρδανίας αναμένεται να φέρει στην Αθήνα η ΑΕΚ για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών. Το AEK1924, ήταν το πρώτο μέσο που αποκάλυψε τη μεταγραφή του Μοχάμαντ Αμπού (Σαράρα) μαζί με όλες τις λεπτομέρειες (οικονομικές και μη) που αφορούν το συμβόλαιο του 21χρονου.

Το AEK1924 επικοινώνησε με τον ίδιο λίγες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο:

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα και ειδικά για μία τόσο σπουδαία και γνωστή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Θα εργαστώ σκληρά για να καταφέρω κάτι σπουδαίο σε αυτή την ομάδα και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε αρχικά στο AEK1924 o Αμπού.

Ενώ για το πότε θα βρίσκεται στην χώρα μας ο ίδιος τόνισε: «Βρίσκομαι σε διαδικασίες για να αναχωρήσω από την Ιορδανία με προορισμό την Ελλάδα. Θα είμαι σύντομα στη χώρα σας. Ευχαριστώ πολύ την Αλ Ραμθά και την ΑΕΚ που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Εύχομαι να σταθώ αντάξιος στις προσδοκίες της νέας μου ομάδας».

Advertisement