22.8
13:14

Αποκλειστικό ΑΕΚ1924: Έκλεισε Μοχάμαντ Αμπού η ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ιορδανία έκλεισε η Ένωση, προλαβαίνοντας άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, με το ΑΕΚ1924 να φέρνει στο φως της δημοσιότητας την νέα μεταγραφή της ομάδας.

Δουλεύοντας την υπόθεση κάτω από άκρα μυστικότητα οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατάφεραν να κλείσουν τον 21χρονο επιθετικό της Al Ramtha, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό «χτύπημα» των κιτρινόμαυρων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ1924 ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει άμεσα στην χώρα μας για να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του και να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα σήμερα (22/08) το πρωί ο Αμπού βρέθηκε στην Ελληνική πρεσβεία της Ιορδανίας ώστε να παρουσιάσει και να εγκριθούν τα έγγραφα για να ταξιδέψει τα επόμενα 24ωρα στην Ελλάδα.

Οι δυο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία για τον επιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνισθεί και στο δεξί άκρο της γραμμής κρούσης. Αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας του και βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών συλλόγων από την Ευρώπη και όχι μόνο.

Είναι άγνωστο όμως αν πρόκειται να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο ή θα παραχωρηθεί πρώτα δανεικός για να πάρει παιχνίδια και να παρακολουθηθεί η εξέλιξή του.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και να αποτελέσει τον νέο παίκτης της Ένωσης, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Δείτε τον παίκτη εν δράσει:

Advertisement