22.8
16:07

Μισό εκατομμύριο και τριετές για Αμπού η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο Μοχάμαντ Αμπού, με τις ίδιες πληροφορίες να μιλούν για ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο να καταθέτει η ΑΕΚ στην πλευρά της Αλ Ραμθά.

Νωρίτερα είχατε ενημερωθεί αποκλειστικά από το ΑΕΚ1924 για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, με τον 21χρονο επιθετικό από την Ιορδανία να αναμένεται στην Ελλάδα.

Ο Σαράραζ, όπως είναι ευρέως γνωστός στην χώρα του αποτελεί επένδυση για τους κιτρινόμαυρους, δίχως να αποκλείεται η χρησιμοποίησή του στο άμεσο μέλλον με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Ωστόσο οι πιθανότητες γέρνουν στον δανεισμό του, ιδιαίτερα μετά την ανατροπή των δεδομένων και την παραμονή του Γιακουμάκη στο ρόστερ της Ένωσης, μετά από εισήγηση Καρντόσο.

Η Λαμία φαντάζει ένας προορισμός που θα μπορούσε να δοθεί δανεικός ο Αμπού, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς αναμένεται στην χώρα μας για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι τριετούς συνεργασίας και τους ανθρώπους της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να καταθέτουν ένα ποσό κοντά στις 500.000€ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του από την Αλ Ραμθά.

Advertisement