16.5
10:27

Αραούχο: Η… καψούρα του Μελισσανίδη

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Πάνω του φαίνεται πως έχει πάρει την υπόθεση επιστροφής του Αργεντινού επιθετικού στην ΑΕΚ, ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για τον οποίο εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια.

Αποφασισμένος να επαναφέρει την ομάδα σε top-επίπεδο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στην (προ λίγων ημερών) ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δείχνοντας μάλιστα την έξοδο σε όσους το επιθυμούν.

Πέραν όμως από τις αποχωρήσεις και το «βαθύ» ξεκαθάρισμα του ροστερ, η ΑΕΚ χρειάζεται την προσθήκη παικτών με μεγάλη ποιότητα και ικανότητα ,σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Διακαής πόθος για την γραμμή κρούσης της ομάδας είναι ο Σέρχιο Αραούχο, με τον Τίγρη να είναι διατεθειμένος να «παλέψει» για ακόμα μια φορά με τις υψηλές απαιτήσεις του προέδρου της Λας Πάλμας για να βρει την… φόρμουλα ώστε ο Τσίνο να επιστρέψει στα κιτρινόμαυρα.

Καθόλου εύκολη υπόθεση, αν σκεφτεί κανείς τα ποσά που ακούγονται ανά καιρούς από τον Ραμίρεθ για κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή. Έχει αποδειχθεί πως πρόκειται για επικοινωνιακά παιχνίδια και στο τέλος βρίσκεται η λύση του… γρίφου, όμως είναι δείγμα των δύσκολων διαπραγματεύσεων που έχει να φέρεις εις πέρας ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Σύμμαχος σε όλο αυτό είναι ο Αργεντινός επιθετικός, καθώς μέσω του μάνατζερ και πατριού του, έχει γνωστοποιήσει την μεγάλη επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα που στέφθηκε Πρωταθλητής.

Μια υπόθεση που φαίνεται ότι θα… κρατήσει αρκετά επεισόδια και αυτό το καλοκαίρι, δίχως να φαίνεται διάθεση από τους κιτρινόμαυρους να κάνουν πίσω και να «κάψουν» την περίπτωση. Ο Μελισσανίδης θέλει να φέρει ξανά στην ΑΕΚ τον Αραούχο και να δώσει μια… γερή ένεση ποιότητας στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Η επιστροφή του Τσίνο μπορεί να συνδεθεί άμεσα με την παραμονή του Εζέκιελ Πόνσε, του οποίου το «τοπίο» δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν και οι δυο συμπατριώτες να βρίσκονται του χρόνου στην Ένωση, όμως αποτελεί οικονομικά δαπανηρή επιλογή, άρα ταυτόχρονα και πολύ δύσκολα επιτεύξιμη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χειρίζεται πλέον προσωπικά το θέμα επιστροφής του Σέρχιο στην ΑΕΚ, ο οποίος δεν παύει να αποτελεί την… ποδοσφαιρική καψούρα του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. 

Advertisement