30.4
10:13

Σύμμαχοι στο δρόμο της επιστροφής

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Το επιτελείο της ΑΕΚ έχει… αντιληφθεί το πρόσφορο έδαφος στις υποθέσεις Βράνιες-Αραούχο και πλέον «παίζει» δυνατά το παιχνίδι της επιστροφής των δυο Πρωταθλητών, έχοντας τους παίκτες σύμμαχους στις όποιες διαπραγματεύσεις.

Πολλά γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το πόσο πιθανό ή απίθανο είναι να τραβήξουν τον δρόμο της επιστροφής δυο από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της κιτρινόμαυρης κερκίδας.

Τόσο ο Βράνιες, όσο και ο Αραούχο βρήκαν την… Ιθάκη τους στην ΑΕΚ, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την εκπληκτική περσινή σεζόν, παίζοντας (ίσως) την τελευταία ζαριά της καριέρας τους (βαδίζουν στα 30 και 28 αντίστοιχα) για καθιέρωση σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιδιώκουν την επιστροφή των ποδοσφαιριστών, αφού αντιλαμβάνονται πως οι συνθήκες βοηθούν στην ολοκλήρωση των δύσκολων μεταγραφικών υποθέσεων. Το σημαντικότερο σε αυτό τον… χορό συζητήσεων και επικοινωνιών είναι πως η Ένωση έχει ως σύμμαχους τους Βράνιες-Αραούχο.

Ο Αργεντινός μέσω του εκπροσώπου του έκανε για άλλη μία φορά γνωστή την πρόθεση να φορέσει ξανά τα χρώματα της ΑΕΚ, αλλά και ο Βόσνιος δεν κρύβει με τις πράξεις του πως ο Δικέφαλος αποτελεί την μεγάλη του επιθυμία.

Το επιτελείο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχει να «παίξει» σκληρό παιχνίδι με τις ομάδες που ανήκουν, καθώς αμφότερες έχουν ξοδέψει χρήματα και δεσμεύονται με συμβόλαιο διαρκείας.

Η ΑΕΚ «τρέχει» την διπλή επιστροφή, με τον Όγκνιεν Βράνιες να έχει προχωρήσει δυο βήματα πιο πέρα, αλλά και με τον Τσίνο να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, περιμένοντας την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ισπανία.

Δύσκολες περιπτώσεις και οι δυο, όσο και να αποτελεί επιθυμία των Πρωταθλητών η επιστροφή. Όμως σε περιπτώσεις που η… νύφη και ο γαμπρός θέλει, οι συμπέθεροι είναι αυτοί που στο τέλος κάνουν το βήμα πίσω.

 

 

Advertisement