20.8
23:00

Πήρε το ντέρμπι με τον Αλόνσο η Τσέλσι

AEK1924.gr team
Πήρε το ντέρμπι με τον Αλόνσο η Τσέλσι

Η Τσέλσι νίκησε 2-1 την Τότεναμ στο “Wembley”, χάρη στα τέρματα του Μάρκος Αλόνσο, ενώ η ισοφάριση είχε έρθει με ιδιαίτερο αυτογκόλ του Μπατσουαγί. Στην κορυφή η Χάντερσφιλντ.

Ο Μάρκος Αλόνσο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι του Λονδίνου, στο οποίο η Τσέλσι επικράτησε 2-1 της Τότεναμ στο “Wembley”.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ-χαφ πέτυχε και τα δύο τέρματα των “μπλε”, το πρώτο στο 24′ με φανταστική εκτέλεση φάουλ και το δεύτερο στο 88′, “λυτρώνοντας” την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε περάσει στο ματς τον Μισί Μπατσουαγί στο 79′ και στο 82′ ο Βέλγος στράικερ πέτυχε ένα… εντυπωσιακό αυτογκόλ με “καρφωτή” κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της Τότεναμ, ενώ αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί της Τσέλσι. Νωρίτερα, η Χάντερσφιλντ είχε κάνει το “2 στα 2”, επικρατώντας 1-0 της Νιούκαστλ.

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement