Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα της ρεβάνς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ, συνέβησαν συγκεκριμένα περιστατικά πίσω από τον πάγκο της Ένωσης, με ένα από αυτά να διαδραματίζεται ανάμεσα στον παρατηρητή του ματς και τον Μοντέστο.
Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει:
«Στο 90+4 μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της ομάδος ΑΕΚ Ανέστη Ι., χρέη τερματοφύλακα εκτέλεσε ο H. Almeida de Pereira με αρ. Φανέλας 9 και δελτίο ΕΠΟ 1448314. Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ακόμη βρισκόμασταν στο κέντρο του γηπέδου περιμένοντας τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια, πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ ατόμων από την αποστολή του Ολυμπιακού και διαπιστευμένων ατόμων που νόμιμα βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο διαπληκτισμός έληξε και αποχώρησαν όλοι προς τα αποδυτήρια. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, o παρατηρητής του αγώνα, Κώστας Βρακάς, «καίει» στην έκθεση του τον αθλητικό διευθυντή των «ερυθρολεύκων», Φρανσουά Μοντέστο.
Όπως αναφέρει, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, στον χώρο ακριβώς πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων, ο Γάλλος που ήταν εκνευρισμένος, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, τον έπιασε από το πρόσωπο και του είπε «θα δεις τι θα πάθεις».
Παράλληλα, στην έκθεση του παρατηρητή, όπως και στο φύλλο αγώνα, αναφέρεται ότι παράγοντες του Ολυμπιακού, κινήθηκαν απειλητικά μετά το τέλος του παιχνιδιού προς τους διαπιστευμένους της αναμέτρησης.
Πηγή: sport-fm
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement