07.3
16:45

ΑΕΚ Κ15: Κέρδισε εύκολα την ΑΕΛ

AEK1924.gr team
ΑΕΚ Κ15: Κέρδισε εύκολα την ΑΕΛ

Νίκη της Κ15 απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 3-1

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την ΑΕΛ σε αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2025-26 στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελώνα στη Λάρισα.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν η ΑΕΚ κυριάρχησε ολοκληρωτικά από το πρώτο λεπτό χάνοντας αρχικά μεγάλες ευκαιρίες (4′ Τσαχουρίδης άουτ, 8′ Κορμανός δοκάρι, 12′ Κορμανός άουτ) και φτάνοντας στη συνέχεια σε τρία γκολ με χατ-τρικ του Κορμανού (με σουτ στο 19′ και στο 21′ και με φάουλ στο 32′)

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 67′ σε 1-3 και αυτό ήταν το τελικό σκορ, αν και η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει πετύχει και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις, αρχικά με σουτ του Γκουντάρα που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στο τέλος με τον Μιχαηλίδη.

ΑΕΚ (Μιχάλης Παυλής): Ιορδανόπουλος, Ανδρικόπουλος, Νίκου, Γιάτσας, Τσιφτσής, Μεργούπης (41′ Κουργιαντάκης) Κατσαρός (57′ Κνιθάκης) Δημητρούλας (41′ Γκουντάρας) Μιχαηλίδης, Τσαχουρίδης (57′ Αντωνίου) Κορμανός (57′ Παμφίλης).

Advertisement