28.5
11:20

Πείτε του ότι θα είναι βασιλιάς!

AEK1924.gr team
Πείτε του ότι θα είναι βασιλιάς!

Η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στους ανθρώπους που τρέχουν την καθημερινότητα της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη για την περίπτωση του Μιγκέλ Κορδέρο. Είναι μετά τον Ανάκογλου ο ποδοσφαιριστής που του αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον.

Δύο είναι οι αδυναμίες του Δημήτρη Μελισσανίδη από το ρόστερ της περυσινής περιόδου. Σαφώς και ήθελε την παραμονή του Τσουμάγκα, ασφαλώς και το ίδιο επιθυμεί για τους Μητρόπουλο, Κουτρουμπή και Β. Βλάχο, όμως για τον Ανάκογλου και τον Κορδέρο είχε πάντα μία ξεχωριστή άποψη.

«Αυτοί πρέπει να μείνουν οπωσδήποτε» είχε πει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ξεκίνημα της προσπάθειάς του. Και τώρα, βλέποντας τις δυσκολίες που παρουσιάζονται και αντιλαμβανόμενος τους ενδοιασμούς του Κορδέρο στον οποίο οφείλονται 78.000 ευρώ, ζητεί να σταλεί το μήνυμα ότι με τη νέα τάξη πραγμάτων

«Πείτε του ότι θα πληρώνεται στην ώρα του και ότι εδώ φτιάχνουμε κάτι μεγάλο. Στη δική μου ΑΕΚ θα είναι βασιλιάς, όπως όλοι» είναι το μήνυμα που μεταφέρθηκε στον Κορδέρο ο οποίος συζητεί με δύο ομάδες της Β’ Ισπανίας αλλά επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα όπως ο ίδιος είχε πει στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο AEK1924.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement