17.1
09:40

Χωρίς Μετρό για 24 ώρες

AEK1924.gr team
Χωρίς Μετρό για 24 ώρες

Χειρόφρενο τραβούν σήμερα Πέμπτη οι εργαζόμενοι του Μετρό από την έναρξη έως τη λήξη της βάρδιας. Προσανατολίζονται σε απεργία διαρκείας

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, λόγω της απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών από την έναρξη της βάρδιας και μέχρι τη λήξη της.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο, που, όπως επισημαίνουν καταργεί αυτομάτως την Σ.Σ.Ε.

“Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, που αποδείχτηκε προσχηματικός” τονίζουν σε ανακοίνωσή τους και ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού.

Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι υπάλληλοι του μετρό

Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, που αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Το μεγαλύτερο σωματείο εργαζομένων έχει ήδη αποφασίσει να συνεχιστεί η απεργία που ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη, ενώ τα άλλα δύο σωματεία πρόκειται να αποφασίσουν το μεσημέρι.

Όπως είπε στον Βήμα 99,5 ο γενικός γραμματέας σωματείου εργαζομένων Μετρό, Μάνθος Τσακός, η απόφαση είναι τελεσίδικη και το θέμα τώρα κλιμακώνεται.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος, άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας.

“Ο αγώνας αρχίζει σήμερα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το μεσημέρι θα συνεδριάσουν και οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ και το Τραμ για να καθορίσουν τη στάση τους.

Πηγή:news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement