01.6
23:49

Έφυγε τρέχοντας απ’ το ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος (VID)

AEK1924.gr team
Έφυγε τρέχοντας απ’ το ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος (VID)

Δείτε βίντεο από την αποχώρηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μετά τα όσα συνέβησαν στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το φαληρικό γήπεδο κατά τη διέρκεια του Game 2 των τελικών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ενημέρωσή της, ανέφερε ότι ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» αποχώρησε ταχύτατα από το ΣΕΦ προκειμένου ν’ αποφύγει τη σύλληψη, με το «τριφύλλι» να απαντά με επίσημα χείλη αμέσως μετά, διαψεύδοντας τις φήμες περί διαφυγής και σύλληψης.

«Δεν ισχύει ότι ο κος Γιαννακόπουλος έφυγε από το γήπεδο για να αποφύγει τη σύλληψη. Ουδείς τον ενημέρωσε για σύλληψη. Ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς όλο το γήπεδο εξύβριζε χυδαία εκείνον και την κόρη του και ουδείς έκανε τίποτα».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement