-(1)_180643.jpg?w=880&f=bicubic)
Στην απαλλαγή του Γιώργου Μπαρτζώκα προέβη ο Αθλητικός Δικαστής της Ευρωλίγκας μετά την καταγγελία που κατέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στη διοργανώτρια αρχή για το περιστατικό που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα με τη Βίρτους στην Μπολόνια την προηγούμενη Πέμπτη (01/10).
Ο Αθλητικός Δικαστής της EuroLeague απάλλαξε τον Έλληνα τεχνικό του Ολυμπιακού από κάθε κατηγορία, καθώς από το οπτικό υλικό δεν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της καταγγελίας, καθώς οι παίκτες του ιταλικού συλλόγου ήταν εκείνοι που κινήθηκαν προς το μέρους του προπονητή των «ερυθρόλευκων».
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως υπέρ του Γιώργου Μπαρτζώκα κατέθεσε η Βίρτους Μπολόνια, μην έχοντας να προσάψει κάτι στον Έλληνα κόουτς.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO