24.3
16:37

Παχυλό πριμ Ηλιόπουλου – ΑΕΚ στην Εθνική Ελλάδας!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Παχυλό πριμ Ηλιόπουλου – ΑΕΚ στην Εθνική Ελλάδας!
Advertisement

Μέσω ενημέρωσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την καταβολή 200.000€ σε ολόκληρη την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας (παίκτες, προπονητές, σταφ κλπ.) για την άνοδο στην elite του Nations League.

Ακόμα μία απόδειξη των προθέσεων διαφάνειας και διαρκούς ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον Μάριο Ηλιόπουλο και την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μέσα από επίσημη ενημέρωση, η ομάδα και ο ιδιοκτήτης της καταθέτουν ΑΜΕΣΑ στο επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας το ποσό των 200.000€ για την άνοδο στο Α’ γκρουπ δυναμικότητας του Nations League.

Μία διαδικασία που περνά στα χέρια της ΕΠΟ, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί την Ομοσπονδία να πραγματοποιήσει ΑΜΕΣΑ τα γραφειοκρατικά ζητήματα που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να καταβληθεί το ταχύτερο δυνατό το πριμ σε εκείνους που μας έκαναν υπερήφανους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η οικογένεια της ΑΕΚ και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Μάριος Ηλιόπουλος νιώθουν όπως όλη η φίλαθλη Ελλάδα περήφανοι  για την σπουδαία εμφάνιση και την μεγάλη νίκη  της Εθνικής μας Ομάδας στην Σκωτία και συγχαίρουν τους πρωταγωνιστές της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->