Δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ από την σημερινή (23/12) εκδίκαση.
Πραγματοποιείται η εκδίκαση των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο πάρκινγκ της «OPAP Arena» με αρνητικούς πρωταγωνιστές (ξανά) τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να παρίσταται στη διαδικασία για να παρέχει όλα όσα είναι απαραίτητα για να παρουσιαστεί η πλήρης αλήθεια.
Έτσι, ο Μάριος Ηλιόπουλος βρίσκεται στα γραφεία της Επιτροπής της ΕΠΟ και συμμετέχει στην διαδικασία, περιμένοντας την τιμωρία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που έκαναν «ντου» σε φιλάθλους της ΑΕΚ.
Μαζί του και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.
Στη πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που θα εκδικαστεί η υπόθεση, θα προβληθούν τα βίντεο συμπληρωματικά ως προς τις εκθέσεις και θ’ αποκαλυφθούν όλα όσα έκανε η αποστολή του ΠΑΟΚ, λίγο πριν αναχωρήσουν απ’ την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement