Δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ από την σημερινή (23/12) εκδίκαση.
Πραγματοποιείται η εκδίκαση των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο πάρκινγκ της «OPAP Arena» με αρνητικούς πρωταγωνιστές (ξανά) τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να παρίσταται στη διαδικασία για να παρέχει όλα όσα είναι απαραίτητα για να παρουσιαστεί η πλήρης αλήθεια.
Έτσι, ο Μάριος Ηλιόπουλος βρίσκεται στα γραφεία της Επιτροπής της ΕΠΟ και συμμετέχει στην διαδικασία, περιμένοντας την τιμωρία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που έκαναν «ντου» σε φιλάθλους της ΑΕΚ.
Μαζί του και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.
Στη πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που θα εκδικαστεί η υπόθεση, θα προβληθούν τα βίντεο συμπληρωματικά ως προς τις εκθέσεις και θ’ αποκαλυφθούν όλα όσα έκανε η αποστολή του ΠΑΟΚ, λίγο πριν αναχωρήσουν απ’ την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement