15.12
09:33

Ο ΠΣΑΤ βραβεύει τον Μάριο Ηλιόπουλο

AEK1924.gr team
Ο ΠΣΑΤ βραβεύει τον Μάριο Ηλιόπουλο

Αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του Ηλιόπουλου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, από τον ΠΣΑΤ.

Εγκρίθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ η δωρεά ύψους 1.500.000€ του Μάριου Ηλιόπουλου για την βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ θα συνδράμει δυναμικά και άμεσα στην ρευστότητα και βελτίωση των συνθηκών των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων ανά την χώρα.

Μία κίνηση η οποία προκάλεσε ενθουσιασμό, με τον ΠΣΑΤ να ετοιμάζεται να βραβεύσει – τιμήσει τον Ηλιόπουλου για αυτή του την προσφορά προς τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της χώρας.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (18:30) θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού και στο πλαίσιο αυτό θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον «Super Mario».

Πράξη αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς του προς το ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία αναμένεται να έχει και συνέχεια στο επόμενο διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->