04.12
15:41

Ηλιόπουλος: «Γκραν γκρινιόλ – Μπορείς να αντιληφθείς τις πλευρές»

AEK1924.gr team
Ηλιόπουλος: «Γκραν γκρινιόλ – Μπορείς να αντιληφθείς τις πλευρές»
Advertisement

Η δήλωση του ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ για την χθεσινή (03/12) αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης» και την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη.

Ως παιχνίδι… γκραν γκρινιόλ χαρακτήρισε το χθεσινό ο Μάριος Ηλιόπουλος, από το οποίο πήρε η ΑΕΚ την πρόκριση στα Προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, τονίζοντας πως ο κόσμος της Θεσσαλονίκη αγκάλιασε την κιτρινόμαυρη αποστολή και έδειξε τί εστί ελληνική φιλοξενία.

Η δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου: 

«Το χθεσινοβραδυνο ματς Αρης – ΑΕΚ, εξελίχθηκε σε ένα πολύπλευρο γκραν γκινιολ.Με ματια και νου μπορείς να αντιληφθεις τις πλευρες,,, Είμαστε χαρούμενοι για τη πρόκριση. Θα ήθελα να αναφερθώ για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Από τους δρόμους και τα καταστήματα μέχρι το κέντρο της πόλης, ο κοσμος ανέδειξε την ελληνική φιλοξενία…»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->