Συγκεκριμένα, ο νέος πίβοτ της «Ένωσης» αναφέρεται στην ικανοποίησή του για τον ερχομό του στην Ελλάδα για λογαριασμό ενός τόσο μεγάλου σωματείου όπως η ΑΕΚ, τους στόχους που θέτει, αλλά στέλνει και το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε:
-Έρικ, καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Πως αισθάνεσαι;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα. Είναι μία νέα χώρα, μία νέα γλώσσα και μία νέα εμπειρία για εμένα».
-Τι ξέρεις για την ΑΕΚ;
«Γνωρίζω πόσο μεγάλο κλαμπ είναι η ΑΕΚ. Είναι πολύ γνωστή με καταπληκτικούς οπαδούς. Στην Ευρώπη, έπαιξα δύο φορές κόντρα στην ΑΕΚ και ξέρω πόση στήριξη έχει από τους φιλάθλους της, που δίνουν τα πάντα για 60 λεπτά. Είναι πραγματικά δύσκολο για τον αντίπαλο».
-Ποιους στόχους θέτεις;
«Ο στόχος μου είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα. Θέλω νίκες με την ΑΕΚ και ξέρω πως θα έχουμε σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».
-Ένα μήνυμα προς τον κόσμο;
«Το μήνυμά μου προς τον κόσμο της ομάδας, είναι πως νιώθω ενθουσιασμένος που θα τους συναντήσω ξανά. Θα δώσω τα πάντα για να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίζουν στο τέλος της σεζόν».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement