
Ευχάριστα τα νέα στον Άρη με τον Ομάρ Ρίτσαρντς, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις των «κίτρινων» (23/10) και έτσι έθεσε εαυτόν ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (25/10, 19:30).
Αντίθετα, οι Γιάννης Γιαννιώτας, Μανού Γκαρθία συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ οι Λορέν Μορόν και Ματάρ Τιάμ ακολούθησαν θεραπεία.
«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (25/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής της «Stoiximan Super League».
Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε νευρομυϊκή ενεργοποίηση, τακτικό παιχνίδι σε όλη τη φάση του αγώνα και στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση.
Ο Ομάρ Ρίτσαρντς προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς συνέχισαν τα προγράμματά τους.
Αύριο, Σάββατο, με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το κυριακάτικο παιχνίδι», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO