
Η αποστολή της ΑΕΚ, έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στη Μασσαλία, για το αυριανό αγώνα με την Μαρσέιγ στο Βέλοντρομ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ: Π. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Κ. ΚΟΣΙΚΙΔΗΣ, Α. ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ, Γ. ΣΙΩΜΟΥ
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Πάτησε Μασσαλία, η ΑΕΚ για το αυριανό αγώνα με την Μαρσέιγ, για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Οι Κιτρινόμαυροι προσγειώθηκαν στην ηλιόλουστη και καλοκαιρινή, Μασσαλία, έχοντας στο πλευρό τους, τον Θωμά Μαύρο.
Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης και πρεσβευτής της ομάδας, ταξίδεψε μαζί με την ομάδα, για να βρεθεί στο πλάι της ομάδας, σ’ αυτήν την δύσκολη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.
Μάλιστα, κατά την προσγείωση της αποστολής, θέλησε να φωτογραφηθεί στο αεροδρόμιο με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας και κυρίως τους Έλληνες, Πέτρο Μάνταλο, Κώστα Γαλανόπουλο, Γιώργο Αθανασιάδη, Γεράσιμο Μήτογλου και Γιώργο Θεοχάρη.