Εμετικά τα όσα ανέφερε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος σχετικά με την δολοφονία του Μιχάλη αλλά και την ανικανότητα της ΕΛΑΣ να δράσει άμεσα έπειτα από τις προειδοποιήσεις που δέχτηκε για την άφιξη των Κροατών.
Κάτω από την σκιά των τραγικών συμβάντων που σημάδεψαν την παραμονή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ντιναμό, με την δολοφονική καταδρομή των Κροατών χούλιγκαν, τον τραυματισμό αθώων πολιτών και με αποκορύφωμα την δολοφονία του Μιχάλη, βγαίνουν στο φως λόγια που αηδιάζουν .
Ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος βρέθηκε υπόλογος για όσα συνέβησαν τόσο στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και για την αδρανή στάση της Ελληνικής Αστυνομίας να αποτρέψει το λουτρό αίματος. Παρά τις προειδοποιήσεις που δέχτηκε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, η απουσία της ήταν πιο εκωφαντική από ποτέ, καταλήγωντας το βράδυ της Δευτέρας σε ένα αιματηρό φιάσκο.
Με την αξιωματική αντιπολίτευση να επιμένει στην παραίτηση του υπουργού ο Νικολακόπουλος απάντησε με περίσσιο θράσος.”Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ζητάει την παραίτηση του υπουργού για κάθε επιχειρησιακό λάθος της ΕΛ.ΑΣ. και για κάθε ανθρωποκτονία η οποία γίνεται στη χώρα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα είχαμε αλλαγή υπουργών συχνά. Εγκλήματα συμβαίνουν είναι ένα πανευρωπαϊκό ζήτημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε” τα λόγια του βουλευτή.
Επιπλέον σε ερώτηση του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το που αλλού συνέβη κάτι αντίστοιχο, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος έδωσε την πιο ψυχρή απάντηση. “Παντού, σε όλη την Ευρώπη”.
Τα λόγια είναι περιττά….
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement