
Στο στόχαστρο της πολωνικής ομάδας επιβεβαιώνουν πως βρίσκεται ο Χρήστος Αλμπάνης, τα πολωνικά ΜΜΕ.
Μετά τον Στράτο Σβάρνα, η Ρακόβ φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι, ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και ο λόγος βέβαια για τον Χρήστο Αλμπάνη.
Πριν λίγες ημέρες, είχε αναφερθεί απ’ τα ελληνικά Μέσα το ενδιαφέρον των Πολωνών, αλλά πλέον αναφέρουν τα πολωνικά ΜΜΕ, ως πιθανή επόμενη μεταγραφή της Ρακόβ, τον Έλληνα εξτρέμ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportdziennik» ο Χρήστος Αλμπάνης είναι πιθανό να αποτελέσει την 3η καλοκαιρινή μεταγραφή της Ράκοβ μετά τους Σβάρνα και Πιασέτσκι, καθώς ο Ρόμπερτ Γκραφ τον παρακολουθεί πολύ καιρό και έχει πολύ καλή γνώμη για τον Αλμπάνη.
“Η μεταγραφή του Φαμπιάν Πιασέτσκι είναι η πιο πιθανή, αλλά ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση αυτής της μεταγραφής.
Ένας άλλος θα μπορούσε να είναι ο Χρήστος Αλμπάνης. Είναι ο εξτρέμ της ΑΕΚ που πέρασε την προηγούμενη σεζόν στην Κύπρο. Ο παίκτης μεγάλωσε στη Γερμανία και ήρθε στην Ελλάδα το 2018. Ο Ρόμπερτ Γκραφ είχε παρακολουθήσει αυτόν τον παίκτη στο παρελθόν, όταν δούλευε ακόμα στη Βάρτα Πόζναν.
Είναι πιθανό αυτή τη φορά να καταφέρει να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή”.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement