
Η Κηφισιά ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τρίτης (27/10, 17:30) με τον Αστέρα ΑΚΤΟR στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας.
Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο, η οποία προέρχεται από τη νίκη με 3-2 επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στάδιο, θα ψάξει το πρώτο της τρίποντο στον θεσμό, μιας και έχει μόλις έναν πόντο στα δύο πρώτα ματς που έδωσε. Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Αντόνισε και τον Ραμίρεζ για λόγους αποφόρτισης και ξεκούρασης.
Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κούσουλος, Ντε Λουίς και Δοϊρανλής που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Η αποστολή της Κηφισιάς: Ρόμπερτς, Αναγνωστόπουλος, Αποστολάκης, Πέτκοφ, Καλοσκάμης, Αμπάντα, Βαν Άιμα, Πολυκράτης, Ζυγούρας, Ούγκο Σόουζα, Ζολιμπουά, Μάνσο, Πόμπο, Μπένι, Ρουκουνάκης, Γιάγκνε, Μαγκανάς, Θεοδωρίδης, Ζέρσον Σόουζα, Εμπουλά, Κυριόπουλος, Σαγκάλ, Χριστόπουλος
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO