
Η ΑΕΚ αναμετρείται σήμερα με τον Άρη Νίκαιας (19:00, AEK1924.gr) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Handball Premier.
Μετά τη νίκη με τον Διομήδη στο Άργος, οι Μάγκες αναμετρούνται σήμερα κόντρα στον Άρη Νίκαιας στο “Γ. Κασιμάτης”, με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει στους 4 βαθμούς διαφορά απ’ τον δεύτερο Ολυμπιακό.
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, έχει προετοιμάσει την ομάδα του για το συγκεκριμένο αγώνα, ζητώντας σοβαρότητα και συγκέντρωση απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας.
Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός είναι διατεθειμένος σήμερα να προχωρήσει και σε rotation, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά, αλλά και στους νεαρούς αθλητές της ΑΕΚ.
Απ’ εκεί και έπειτα, θα έχει και σήμερα τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα έχει την επιστροφή του Πάτρικ Λέμος, ο οποίος με τον Διομήδη ήταν ανέτοιμος και έμεινε εκτός, αλλά σήμερα θα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement