16.9
14:41

Δεν «καίγεται» αλλά δεν μένει αδιάφορη η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Δεν «καίγεται» αλλά δεν μένει αδιάφορη η ΑΕΚ

Σάμαρης και Πρίγιοβιτς έχουν εντοπιστεί στο κιτρινόμαυρο μικροσκόπιο ωστόσο η ΑΕΚ έχει «κλείσει» το ρόστερ της. Ποιες οι περιπτώσεις που θα έκαναν τους δυο παίκτες, ευπρόσδεκτους στο ρόστερ;

Μετά τον Ντάρκο Γέφτιτς, ήρθε τελικά ο Λάζαρος Ρότα και μετά ο Μιλάντ Μοχαμαντί. Και οι τρεις «βαφτίστηκαν» ως οι τελευταίοι που προστίθενται, όμως η πόρτα είναι ανοιχτή.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν παύουν να… σκαλίζουν κάθε περίπτωση παίκτη που τους προτείνεται και να αναζητούν παίκτες-ευκαιρία, τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι περιπτώσεις των Ανδρέα Σάμαρη και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, οι οποίοι αρέσουν στην Ένωση, σε αντίθεση δηλαδή με ότι συνέβη με την υπόθεση του Δημήτρη Σιόβα.

Ο (πάντα) αρεστός Σάμαρης

Ελεύθερος με… σούπερ deal έμεινε από την Μπενφίκα ο διεθνής μέσος, Σάμαρης. Παίκτης για τον οποίο έχει ασχοληθεί και παλαιότερα το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Αποτελεί περίπτωση για την οποία υπάρχει ενδιαφέρον και το άκουσμα της ελευθέρας του από τους «Αετούς» της Πορτογαλίας, άνοιξε εκ νέου διάλογο. Χωράει όμως σε ένα ρόστερ με 5 εν δυνάμει βασικούς χαφ;

Φυσικά και θα χωρούσε! Πρόκειται για παίκτη με τεράστιες παραστάσεις από το εξωτερικό, με χαρακτήρα και προσωπικότητα που θα μπορούσε να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η προσθήκη του όμως θα σήμαινε τον ταυτόχρονο παραγκωνισμό παικτών όπως ο Γεβγέν Σάκχοφ – πολλά είχαν ακουστεί για την περίπτωση να αποχωρήσει – ή και νεαρότερων ποδοσφαιριστών του ρόστερ, που αναζητούν τις ευκαιρίες τους.

Πρίγιοβιτς: Στους δυο, τρίτος δεν χωρεί

Ο Σέρβος επιθετικός δεν φέρει πολλές πιθανότητες να ενταχθεί στην ΑΕΚ και αυτό γιατί δεν πληροί τα κριτήρια για να οδηγήσεις τους Κιτρινόμαυρους σε μία τέτοια υπέρβαση.

Σέρχιο Αραούχο και Καρίμ Ανσαριφάρντ παλεύουν για την θέση του βασικού επιθετικοί στην ομάδα και η παρουσία του Πρίγιοβιτς θα ανέβαζε κατακόρυφα τον ανταγωνισμό και την… γκρίνια.

Πρόκειται για έναν παίκτη με δεδομένη ποιότητα στο τελείωμα των φάσεων, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είναι ο εκλεκτός για την επίθεση.

Όλα όσα γράφτηκαν παραπάνω για Σάμαρη και Πρίγιοβιτς μπορούν να ανατραπούν και αυτό γιατί φέτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αλλάξει, κάνοντας την Ένωση ξανά διεκδικήτρια τίτλων.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της… μεταγραφής, όμως αν ένας εκ των δυο «χτυπήσει» την πόρτα της με εμφανώς μειωμένο κασέ, θα αποτελεί ευκαιρία που δεν θα θέλει να χάσει η ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement