Ο Έλληνας τεχνικός της Βασίλισσας αναγνώρισε την υπεροχή του Προμηθέα καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά αναγνώρισε και τα πολλά λάθη που έκαναν οι Κιτρινόμαυροι.
Στα πολλά λάθη της ΑΕΚ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μέσα από τις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος από την Ένωση στο τρίτο και καθοριστικό δεκάλεπτο του αγώνα, με τις απουσίες να του στερούν ανάσες και επιλογές.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου:
«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος που ήταν το πιο κρίσιμο σημείο και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο. Κάναμε πολλά λάθη σε αυτό το διάστημα. Ήμασταν άστοχοι στα ανοιχτά σουτ που είχαμε και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε παρά την προσπάθεια. Ο Προμηθέας βρήκε μεγάλα σουτ και μεγάλωνε την διαφορά παρά την προσπάθεια που κάναμε».
Για τη διαιτησία: «Κανένα σχόλιο».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement