30.9
21:23

Νέο επεισόδιο με Ρονάλντο στην Πορτογαλία (VIDEO)

AEK1924.gr team
Νέο επεισόδιο με Ρονάλντο στην Πορτογαλία (VIDEO)

Νέα αναστάτωση στην Πορτογαλία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην συμμετέχει στην προπόνηση και να αποχωρεί από το γήπεδο ενόψει της αναμέτρησης με τη Δανία.

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση που έχει ανοίξει γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Εθνική Πορτογαλίας, καθώς ο αρχηγός της ομάδας δεν συμμετείχε στην προπόνηση και αποχώρησε από το γήπεδο, την ώρα που οι συμπαίκτες του προετοιμάζονταν για τη Δανία.

Η εξέλιξη ήρθε λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου του Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Ρονάλντο και πως ο 41χρονος επιθετικός θα προπονηθεί κανονικά.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αρνήθηκε να προπονηθεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Κριστιάνο μου είπε: αν θέλεις να παίξω, θα παίξω. Αν θέλεις να καθίσω στον πάγκο, θα το κάνω. Αν θέλεις να πάω στην κερκίδα, θα πάω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «A Bola», ο Ρονάλντο δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για την προπόνηση και αποχώρησε από το στάδιο με όχημα της πορτογαλικής ομοσπονδίας, συνοδευόμενος από δύο μέλη της FPF. Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι διεθνείς είχαν ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα, με εξαίρεση τον Φρανσίσκο Κονσεϊσάο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μία ημέρα μετά την προηγούμενη απουσία του Ρονάλντο από την προπόνηση. Τότε, ο επιθετικός είχε βρεθεί στο γήπεδο, όμως δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα και στη συνέχεια επέστρεψε στο ξενοδοχείο για ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, σύμφωνα με την ενημέρωση της πορτογαλικής ομοσπονδίας.

Παράλληλα, η κατάσταση έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση μετά και την απόφαση του Ζεσούς να αφήσει τον Ρονάλντο στον πάγκο σε ολόκληρη την αναμέτρηση με τη Νορβηγία. Ο Πορτογάλος είχε ξεκινήσει βασικός στην πρεμιέρα του Nations League απέναντι στην Ουαλία, ενώ στο Όσλο δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Η Πορτογαλία συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τη Δανία στο Parken, ενώ η υπόθεση Ρονάλντο παραμένει στο επίκεντρο, με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας, Πέδρο Προένσα, να έχει ήδη μεταβεί στην Κοπεγχάγη για να βρίσκεται κοντά στην κατάσταση.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement