Ο Ισπανός συνεχίζει την αποθεραπεία του και ενδέχεται μέσα στην εβδομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις και στα πλάνα του Δημήτρη Δημητρούλια.
Χωρίς βιασύνη και με προσεκτικές κινήσεις συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Κρίστιαν Ουγκάλντε, που απουσιάζει απ’ τις προπονήσεις της ΑΕΚ και τα πλάνα του Δημήτρη Δημητρούλια.
Ο Ισπανός βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς, συνεχίζοντας την αποθεραπεία, χωρίς επίσης να βιάζονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΑΕΚ, χωρίς να θέλει να ρισκάρει και έχοντας επιλογές στη διάθεση του, προσέχει για να έχει στην περίπτωση του Ουγκάλντε, γι’ αυτό και δεν θα βιαστεί να τον χρησιμοποιήσει το επόμενο διάστημα, αφήνοντας τον εκτός ακόμα και για το ματς του Σαββάτου με την Σαλαμίνα, παρότι είναι πιθανόν να τεθεί στη διάθεση του προς το τέλος της εβδομάδας.
Ο Ουγκάλντε θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και θα μπει σταδιακά στα πλάνα του προπονητή και με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος θα έχει αρκετό χρόνο να αποθεραπευτεί πλήρως και να μπει στα πλάνα της ΑΕΚ για την δύσκολη και κρίσιμη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement