Η ΕΡΤ μέσω ανακοίνωσης της τονίζει πως άμεσα θα πέσουν οι υπογραφές με τις επτά ομάδες των οποίων απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Σε ανακοίνωση για τη σύμβαση με τις επτά ομάδες των οποίων απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα προχώρησε η ΕΡΤ. Σύμφωνα με αυτή το συμβόλαιο θα είναι διετές και οι υπογραφές θα πέσουν άμεσα ενώ η ανακοίνωση της ΕΡΤ κανει λόγο για την παράλληλη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League υπογράφει άμεσα η ΕΡΤ.
Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018 – 2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.
Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.
Αντιπροσωπεία της Super League βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Της συνάντησης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες”.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement