02.11
18:34

Πλήρωσε τα λάθη της η ΑΕΚ κι ηττήθηκε στη Νέα Ιωνία

AEK1924.gr team
Πλήρωσε τα λάθη της η ΑΕΚ κι ηττήθηκε στη Νέα Ιωνία

Την ήττα με 29-17 γνώρισε η ΑΕΚ από τον ΟΦΝΙ, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών.

Η «Ένωση» έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, δεν έπαιξε σε κανένα σημείο ως ΑΕΚ, απογοητεύοντας με την παρουσία της στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. H AEK πλέον βρίσκεται στο -3 από την 1η θέση.

Πιο αναλυτικά, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 1-2 στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι, με την Κεπεσίδου να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις και βγάζοντας γρήγορες επιθέσεις, «έτρεξαν» ένα σερί 5-0 (6-2). Με την Ενρίκε να παίρνει πάνω τις δύσκολες επιθέσεις ο «Δικέφαλος» διατηρήθηκε κοντά στο σκορ (9-5, 10-6, 11-7). Με πέναλτι της Ζενέλι και επίθεση της Ενρίκε, η ΑΕΚ μείωσε σε 11-9, όμως και πάλι ο ΟΦΝΙ ξέφυγε με 13-9. Με την Φράγκου η ΑΕΚ πλησίασε στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 14-11.

Στο β’ μέρος, η Ζενέλι μείωσε σε 16-12, ύστερα από ριμπάουντ που πήρε από χαμένο πέναλτι. Η τερματοφύλακας του ΟΦΝΙ έβαζε δύσκολα στις αθλήτριες της ΑΕΚ, με τη διαφορά να φτάνει στα 7 τέρματα (19-12). Οι «κιτρινόμαυρες» υπέπεσαν σε αρκετά λάθη στην επίθεση, τη στιγμή που ΟΦΝΙ έβρισκε διαδοχικά γκολ, με το τελικό σκορ να είναι το 29-17.

ΟΦΝΙ – ΑΕΚ 29-17

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement