
Λύση σε ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να δώσουν οι Goal Line Cameras, οι οποίες προγραμματίζεται να τεθούν σε εφαρμογή από την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, δηλαδή τη μεθεπόμενη στροφή της διοργάνωσης.
Πρόκειται για ένα θέμα που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις ομάδες, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν αμφισβητήσεις για το αν η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή της εστίας.
Η διοργανώτρια αρχή είχε εξετάσει εδώ και καιρό την υιοθέτηση της συγκεκριμένης λύσης, η οποία μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση τέτοιων φάσεων, χωρίς το υψηλό κόστος της τεχνολογίας Goal Line Technology. Το σύστημα βασίζεται στην εγκατάσταση πρόσθετων καμερών στις εστίες των γηπέδων.
Η σχετική πρόταση είχε εγκριθεί από το καλοκαίρι και πλέον πλησιάζει η ώρα της εφαρμογής της, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Παράλληλα, το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί και στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, που είναι προγραμματισμένο για τις 16 Οκτωβρίου.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO